(VIDEO) Sudar kamiona i auta: U stravičnoj nesreći poginula jedna osoba

U frontalnom sudaru teretnog vozila i osobnog automobila u Očuri kod Novog Golubovca smrtno je stradao jedan čovjek. Očevid je u tijeku…

U Očuri kod Novog Golubovca oko 13.45 sati došlo je do teške prometne nesreće, potvrdili su nam iz PU krapinsko – zagorske. U frontalnom sudaru cisterne i osobnog automobila smrtno je stradao jedan čovjek. Kako piše Zagorje International, poginuo je suvozač iz automobila.

– Dogodio se sudar osobnog i teretnog vozila i, nažalost, jedna osoba je smrtno stradala. Zasad ne možemo potvrditi radi li se o vozaču ili suvozaču, odnosno vozačici ili suvozačici – rekao je za Hinu glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zoran Lončar. Dodao je da je poginula osoba bila u osobnom vozilu.

Uzrok nesreće, kao i težina ozljeda ostalih sudionika nesreće bit će poznati nakon policijskog očevida, koji je u tijeku.

– Vatrogasci upravo pilaju automobil da izvuku ozlijeđene vani – ispričao nam je čitatelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79