Sudarili se “audi” i “passat”, jedan vozač poginuo, drugi teško povrijeđen

Na magistralnom putu Podromanija – Sokolac, u mjestu Majdani, jutros oko 2.10 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok je druga zadobila teške tjelesne povrede.

Kako je saopćeno iz PU Istočno Sarajevo, sudarili su se “audi”, kojim je upravljao P. N. i “passat” za čijim volanom se nalazio O. Đ., obojica sa Sokoca.

– Vozač P.N. zadobio je povrede usljed kojih je preminuo u JZU Bolnica “Srbija” u Istočnom Sarajevu, dok se vozač O.Đ. nalazi na liječenju u Кlinici
urgentne medicine Кoševo gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede. Uviđaj saobraćajne nesrećeizvršili su policijski službenici Policijske stanice Sokolac – navodi se u saopćenju.

O svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo a obdukcija preminulog bitće obavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu RS-a u Bijeljini.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79