“Sude mi jer sam stao uz svoj narod”: Stanivuković će se odazvati novom pozivu MUP-a

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković sutra će u 11 časova biti saslušan u Policijskoj stanici Centar zbog sumnje da je počinio za krivično djelo „nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“.

Prema informacijama dostupnim javnosti, radi se o nedavnom protestu ugostitelja u centru Banjaluke, pred koje je izašao gradonačelnik, nakon što su okupljeni prešli ispred Gradske uprave i pozvali da ga izađe.

Ovo nije prvi slučaj u kome se gradonačelnik saslušava i sumnjiči, jer je već drugi dan po preuzimanju mandata išao na jedan sudski proces.

– Danas je situacija potpuno drugačija, danas sa funkcije gradonačelnika mogu da uradim ono zbog čega mi sude, a to je da se na crnoj raskrsnici Dragočaj-Ramići, koja je predmet spora, više ne desi ni jedna nesreća, da se na tom mjestu ne ugasi više nijedan život, a sude mi jer sam stao uz svoj narod i jasno ukazao na problem – napisao je Stanivuković 25. decembra nakon pomenutog odlaska na suđenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79