Sukob migranata na autobuskoj stanici u Mostaru: Potezali se i noževi, povrijeđena jedna osoba

Sukob migranata na autobuskoj stanici u Mostaru: Potezali se i noževi, povrijeđena jedna osoba


Na autobuskoj stanici, na Trgu Ivana Krndelja, u Mostaru u četvrtak večer došlo je do sukoba između više migranata, od kojih je jedan i povrijeđen.

Oko 19,40 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se na autobusnom kolodvoru na Trgu I. Krndelja, u blizini taxi stajališta, sukobilo više osoba (migranata), te da jedan od njih kod sebe ima nož”, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pripadnici policije su na navedenoj lokaciji zatekli M.L. (1993) iz Maroka koji je imao manje posjekotine na šaci desne ruke i ispod usne. Ozlijeđenoj osobi je ukazana ljekarska pomoć, a osoba koja ga je napala udaljila se s lica mjesta prije dolaska policijskih službenika.

Oko 21,30 sati navedeni migranti su se ponovno sukobili na istoj lokaciji, te su policijski službenici lišili slobode J.A.M. (2003) iz Palestine, a koji je prethodno nožem povrijedio M.L. O svemu je upoznat nadležni tužitelj, navodi se u saopćenju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija