SUKOB NA SLAVI: Potukli se sa gostom, pa mu zapalili kola

U PORODIČNOM domu Nišlije S. B. (47) proslava krsne slave Svetog Nikole završila se nesvakidašnje, kada se nešto posle 20 sati domaćin navodno potukao sa gostom Lj. M. (31) koji je na slavu doveo svoje nezvane prijatelje. Lj. M. je posle tuče uspio da pobjegne, ali je ostavio auto parkiran ispred domaćinove kuće, pa ga je treći gost N. R. (47), navodno, polio benzinom i zapalio!

Sve je krenulo kada je u sredu kod domaćina došao gost Lj. M., koji je ubrzo pozvao i svoje prijatelje, problematične mladiće, što je izazvalo revolt domaćina. Iako su oni poslije pola sata otišli, čim su videli da nisu dobrodošli, Lj. M. je ostao da sa domaćinom raspravi nastalu situaciju, nakon čega je nastao opšti haos.

Kako saznajemo, najprije su se potukli Lj. M. i S. B., koji su bili u pripitom stanju, a onda su se umiješali i ostali. Lj. M. je uspio da pobjegne sa slave, ali je u žurbi ostavio parkiran automobil “fijat” ispred domaćinove kuće, što je treći gost N. R. iskoristio, i navodno, polio ga benzinom i zapalio.

loading...

Komšije iz ulice Dimitrija Tucovića kažu da nisu čuli nikakvu svađu, niti neoubičajenu galamu, znali su da njihov komšija slavi, ali ništa neobično nisu ni naslućivali.

– Čuli smo oko pola devet uveče sirene i vatrogasna kola, verovatno su prošli da gase auto, ali niko ne zna šta se desilo, tek smo na vijestima čuli da je nastao problem – priča jedan od komšija.

Kako nezvanično saznajemo, pojedini članovi domaćinske porodice koja je slavila Svetog Nikolu odranije su poznati policiji zbog krivičnih dijela krađa i posjedovanje droge.

NIŠKA policija je potvrdila je događaj i saopštila da je obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Protiv sve trojice biće podnete krivične prijave za lake tjelesne povrede, ukoliko medicinsko vještačenje ne pokaže da su ozbiljnije, dok će se N. R. teretiti zbog paljevine automobila – i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

 

(FOTO) Na vozača „renoa“, pala rolna lima teška oko devet tona