Sukob Stanivukovića i Amidžića na početku sjednice: Prije 2 godine te pas nije imao za šta ujesti!

Nastavak šeste sjednice Skupštine grada Banjaluka jutros je počeo diskusijom odbornika o Nacrtu rebalansa budžeta grada koji je veći od prvobitnog budžeta za 17 miliona KM, i iznosi 166,6 miliona KM. Ovaj Nacrt budžeta je predložio Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Odmah na početku došlo je do verbalnog sukoba između Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke i Srđana Amidžića, odbornika SNSD-a nakon čega je zatražena pauza od 10 minuta. Stanivuković je Amidžića optužio da je uzeo sa računa grada 2,5 miliona KM pojedinim transakcijama.

Amidžić je zatražio pauzu od 10 minuta u ime SNSD-a kako bi gradonačelnik donio navodne dokumente Tima za reviziju u kojima piše da je on to uradio, sve sa datumima.

– Prije 2016. godine te pas nije ima za šta ujesti, rekao je Stanivuković, a Mladen Ilić, predsjednik Skupštine prekinuo je sjednicu na deset minuta.

Podsjećamo, gradski parlamentarci su jučer raspravili i jednoglasno usvojili prve tri tačke dnevnog reda, a koje se odnose na Skraćeni zapisnik sa pete sjednice Skupštine grada od 13. jula , Konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta grada Banjaluka za period od 1. januara do 30. juna 2021. godine, te Prijedlog odluke o raspodjeli utvrđenog suficita i neutrošenih namjenskih sredstava za 2020. godinu i iz prethodnog perioda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79