Sunita Hindić se oporavila, skinut joj gips i sa druge noge

Uskoro se, s obzirom na činjenicu da joj pritvor ističe 31. decembra, očekuje podizanje optužnice u ovom slučaju, a što je potvrdila i njena braniteljka, poznata mostarska advokatica, Nada Dalipagić

Sunita Hindić (21), osumnjičena za za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela “Villa Ivanković” u mjestu Buna kod Mostara, koje se dogodilo 4. oktobra u tom objektu, skoro se u potpunosti oporavila od teških povreda koje je zadobila tokom bijega sa mjesta događaja.

Njoj je, kako je “Avazu” potvrđeno iz Kantonalne bolnice “Dr.Safet Mujić” u Mostaru, juče, nakon redovnog zdravstvenog pregleda u ovoj ustanovi, i sa druge noge skinut gips.

Hindićeva je prilikom skoka sa zidića uz motel, na dan ubistva, zadobila lom stopala na obje noge, usljed čega joj je stavljen gips te se kretala uz pomoć invalidskih kolica. Nakon što joj je prije mjesec odstranjen gips sa jedne noge, koristila je štake.

Uskoro se, s obzirom na činjenicu da joj pritvor ističe 31. decembra, očekuje podizanje optužnice u ovom slučaju, a što je potvrdila i njena braniteljka, poznata mostarska advokatica, Nada Dalipagić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79