Suprug majke dva dječaka koja je digla ruku na sebe pokrenuo Facebook stranicu “Pravda za Nevzetu”

Muamer Gadžun, suprug Nevzete Gadžun majke dva dječaka koja je digla ruku na sebe tako što se objesila u kući, pokrenuo je na Facebooku stranicu “Pravda za Nevzetu”.

Kako je ranije ispričao za “Avaz” ona je iza sebe ostavila i oproštajno pismo koje je on predao policiji. U potresnoj ispovijesti za naš portal Gadžun je odmah posumnjao da je pismo napisala njegova supruga.

Bolna ispovijest Muamera Gadžuna o samoubistvu supruge: “Objesila se, a pronašao je naš desetogodišnji sin…

– Na mnoga pitanja i nelogičnosti nadamo se da ćemo ubrzo imati odgovor, i znati istinu zašto je došlo do ove velike tragedije. Policija u koju imamo povjerenje i radi časno i pošteno uključuje se u cijeli slučaj koji će nadamo se riješiti vrlo brzo i objelodaniti ko je to i kojim radnjama natjerao Nevzetu na samoubistvo tako što joj je iznuđivan novac te vjerojatno ucijenivano porodicom.

Ovaj prerano ugašeni život više ne možemo vratiti, ali možemo krivce pronaći! – napisano je u grupi “Pravda za Nevzetu”.

Očajan suprug Muamer: “Ne otkrijem li šta joj se desilo, odoh i ja za njom”

Podsjećamo, Muamer tvrdi da je pismo njemu podmetnuto.

– Iza svega stoji svastika, njena sestra. Svastika je ubacila pismo. Jedina osoba koja je bila blizu ruksaka je ona. Moja žena nije bila glupa da to stavi djetetu u ruksak. Ne bi to ona nikada uradila – rekao nam je tada Gadžun.

Suprug Nevzete koja je počinila samoubistvo optužio svastiku da je podmetnula oproštajno pismo u ruksak djeteta

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79