Supruga Almira Škrijelja: Moj muž je ubijen na svirep način

Žrtva je preminula usljed povreda koje je zadobila u predjelu grudnog koša

Zakira Mahmutović Škrijelj, supruga Almira Škrijelja koji je jučer ubijen u JU Studentski centar KS u sarajevskom naselju Nedžarići obratila se javnosti nakon izjave direkora Centra Tarika Curića da se dogodio fizički obračun između njenog supruga i osumnjičenog za ubistvo Seada Tahirovića. Ona tvrdi da nikada nije bilo sukoba, ali da je postojao animozitet.

Sead Tahirović, osumnjičeni za ubistvo Almira Škrijelja, branio se šutnjom

“Supruga sam svirepo ubijenog Almira Škrijelja, uposlenika Studentskog centra Sarajevo i htjela bih da razjasnim događaje u Centru prilikom kojih je moj suprug izgubio život. Odgovorno tvrdim da nikada nije bilo fizičkog sukoba između ubice Tahirovića i mog supruga, ali jeste animozitet postojao. Moj muž je ubijen na svirep način u kancelariji, u sjedećem položaju, spuštenih ruku i postoje svjedoci koji su već dali iskaz u policiji”, kazala je Mahmutović Škrijelj.

Podsjetimo, Tahirović je osumnjičen da je jučer hladnim oružjem usmrtio muškarca inicijala A. Š. Žrtva je preminula usljed povreda koje je zadobila u predjelu grudnog koša.

Osumnjičeni je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva KS i u pritvoru će biti zadržan 24 sata. Nakon što ga u zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će o daljim mjerama prema osumnjičenom.

TUGA: Sutra dženaza ubijenom Almiru u studenstvom domu u Nedžarićima

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79