Supruga i prijatelji pokreću humanitarnu akciju za nastradalog vozača

[ SUPRUGA I PRIJATELJI MOLE ZA POMOĆ ]

Sve nas je potresla vijest da je naš suborac i brat Mile Čubra u ponedjeljak poginuo u strašnoj prometnoj nesreći. Iako smo se nadali što skorijem i dostojanstvenom ispraćaju kakav jedan Čovjek poput njega zaslužuje, stvari su se zbog smrti u inozemstvu i korona-histerije ružno zakomplicirale.

(VIDEO) Tuga za vozačem kamiona koji je poginuo u Italiji: “Bio si prisiljen sjesti za volan”

Supruga Ana mora angažirati tvrtku za transport i kremiranje u posebnim uvjetima, a predračun iznosi 4.105 eura samo kako bismo Mileta vratili kući. To je iznos koji je za njegovu obitelj (kao i većinu hrvatskih građana) apsolutno nedostižan.

Vlasnik firme za koju je radio je također u problemima, jer mu je rečeno da kod Mileta nije pronađena osobna iskaznica te će zbog toga isplata osiguranja dodatno potrajati. Ako se uopće i ostvari. Mi koji ga znamo možemo posvjedočiti da je Mile uz sebe uvijek imao svoju torbicu i sve dokumente. No nestanak njegovog novčanika s mjesta nesreće je ipak posao za policiju.

Nažalost, ponovno se ne možemo osloniti na sustav, institucije i bilo kakav red. Čak ni u smrti. Zato vas moramo moliti za pomoć, znajući da većina ionako jedva spaja kraj s krajem.

Molim vas, odvojite kavu-dvije i pomozite nam vratiti Mileta kući i dostojanstveno se s njim oprostiti… Ako niste u mogućnosti, podijelite objavu kako bi došla do onih koji jesu.

Hvala unaprijed svima, od srca. ❤️

Ime supruge je Ana Čiković,
a iban: HR7224020063207920652

Hvala još jednom u ime svih Miletovih prijatelja.
Brate… Vidimo se tamo gore. Volimo te!

(VIDEO) Vozač kamiona iz Hrvatske zabio u kolonu i poginuo na mjestu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79