Supruga na mezaru s petomjesečnom bebom u naručju: Tu smo nas troje, naša mala porodica…

Dženan Čeligija, poznati igrač futsala ukopan je jučer u Sarajevu, nakon što je iznenada preminuo u Konjicu.

Veliki broj ljudi stigao je na dženazu čovjeku koji je bio omiljen u sportskim krugovima. Imao je 32 godine i njegovu porodicu i prijatelje obavila je velika tuga.

Danas je na Dženanov mezar stigla njegova supruga Dijana s djetetom u naručju, petomjesečnim Džanom piše Avaz.

– Tu smo nas troje, naša mala porodica. I da znaš ovako će ti biti svaki dan od danas pa na dalje. Prije nego si ukopan svaki dan sam išla da te vidim, u Konjic pa u Bakije… morala sam da te grlim i ljubim i da budem sa tobom. A sada ćemo se sretati evo ovdje na ovom mjestu nas troje uvijek i zauvijek.

Volimo te uvijek i zauvijek!

Od posljedica srčanog udara na treningu preminuo mladi bh. futsaler Dženan Čeligija

I da znaš, da nema našeg Džana, da bih već bila tu pored tebe, živote moj najljepši – poručila je Dijana, supruga rahmetli Dženana Čeligije.

Jučer na dženazi, jedan detalj ostavio je poseban utisak, onaj od kojeg i srce puca. U prvom safu odmah ispred tabuta bila je beba u kolicima. Kada je Čeligija spušten u mezar, čovjek koji je držao dijete u naručju, pomogao je da i ono baci grumen zemlje u mezar.

Emotivan prizor na dženazi: Beba iznad mezara tragično preminulog Dženana Čeligije

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79