Supruga Nataša javnosti se obratila dirljivim postom na društvenim mrežama i opisala najljepše i najteže dane u životu

Supruga Nataša javnosti se obratila dirljivim postom na društvenim mrežama i opisala najljepše i najteže dane u životu. Ona je ustvrdila da je njenu bebu „uzeo sistem“.

 Surovi svijet

– Taj sistem je ljudima dozvolio da odluče kada će jedna žena da se porodi, kada će da izvuku nemoćno stvorenje u ovaj surovi svijet. Njihova greška je bila što su pogrešno računali zrelost trudnoće, pogrešno izabrali termin poroda, pogrešno procijenili stanje bebe, što nisu uključili terapiju – napisala je Nataša Subotić uz napomenu da u bolnici nema ni neonatologa ni pedijatra.

 Njen post na Facebook-u prenosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji,hajde da govorimo malo o realnosti,svakodnevnici svih nas.
Jako je lijepo vidjeti kako smo svi srecni,bogati,nasmijani,zgodni,pismeni, kulturno uzdignuti itd..Ali,da li je to sve istina?
Da li se iza svake slike,na kojoj smo nasmijani,krije sreca? Da li skupocjena garderoba,luksuzni automobili i vecere u skupocjenim restoranima pokazuju pravo bogatstvo? Da li smo zaista dovoljno pismeni i obrazovani samo zato sto smo zavrsili fakultete i imamo diplome?

 

Neko mora odgovarati što moje bebe više nema

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79