Supruga Nedžiba Spahića za CH: “Vodili smo miran i porodičan život, nedavno smo proslavili 10 godina braka”

Redakcija portala ekskluzivno vam donosi dio razgovora sa jedinom pravom suprugom ubijenog Nedžiba Spahića Džibe u Sarajevu.

Ajla Spahić, već 10 godina je u braku sa Nedžibom Spahićem. Imaju dvoje djece. Vodili su miran i porodičan život, kaže Ajla za naš portal.

“Moja izjava, ne znam koliko bi vam bila interesantna. Mi smo vodili miran i porodičan život. Nedavno smo proslavili 10 godina braka. Naravno da nas je sve ovo potreslo” – priča Ajla, jedina supruga Nedžiba Spahića Džiba za CH.

Nakon što je portal Crna-Hronika objavio tekst o emotivnoj poruci pjevačice Aysele, zatražili smo i Ajlin komentar.

“Nedžib Spahić iza sebe ima samo jedan brak i to sa mnom. Sve ostalo su dezinformacije. Žalosno je da ljudi koriste ovu situaciju za ličnu promociju i za lajk više. Poštujte našu žalost. I ja imam dvoje djece koje koriste tehnologiju, i ne želim da postavljaju pitanje o lažima. Slike dotične gospođe i mog Nedžiba su uslikane davno na običnom fotoaparatu. Da dijete imaju, koje nažalost zbog nesuglasica nije vidio 12 godina.” – govori Ajla za portal Crna-Hronika.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79