Supruga pokojnog Čička odgovorila na “šalu” Salke Zildžića: To što ste objavili, je li Vas Boga strah?

Zildžić je jutros na Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj se nalaze Elmedin Konaković (NiP), Nermin Nikšić (SDP), Fahrudin Radončić (SBB) i Predrag Kojović (Naša stranka)

Mnogo prašine podigla je jutrošnja objava Salke Zildžića, predsjednika Gradskog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Tuzla.

Zildžić je jutros na Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj se nalaze Elmedin Konaković (NiP), Nermin Nikšić (SDP), Fahrudin Radončić (SBB) i Predrag Kojović (Naša stranka), u ulozi “anonimnih anesteziologa sa KCUS-a”, aludirajući na to da cijeli jučerašnji slučaj ima političku pozadinu.

Tu fotografiju je na svom Facebook profilu objavio i Dino Konaković uz kratak komentar “Salko Zildžić o dešavanjima na KCUS-u”.

Sramotna poruka Salke Zildžića, predsjednika SDA Tuzla: Anonimni anesteziolozi

Nedugo zatim, Konakovićev post je komentarisao i sam Zildžić, koji se osvrnuo na komentare koje je pročitao na Konakovićevom postu piše Oslobođenje.

image

/

– Ovo vas uhvatila sve ista bolest kao i Kiflu. Kad čitam komentare kao da sam na nekoj utakmici pa se navijači opustili istina i suštini njima nije bitna. Bitno je navijati, pa slobodno nastavite ali ovako visokointelektualno kao idol vaš čestiti, napisao je Zildžić.

Na njegovu poruku odgovorila je Edina Gugać, supraga nedavno preminulog Želimira Altarca Čička, koja je ogorčena Zildžićevim natpisima, poručila:

– Salko Zildžić, pročitajte ovo što sam napisala i samo ću Vas pitati, je li Vas Boga strah, što ste objavili, to što ste objavili?, napisala je Gugać, aludirajući na njeno pisanje o tome šta se dešavalo sa njenim suprugom, dok je bio na bolničkom liječenju u KCUS-u.

image

/
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79