Suspenzija zaposleniku Ministarstva koji je sa službenim vozilom uživao u Makarskoj

Namještenik Ministarstva Ministarstvo građenja i prostornog uređenja Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) dobio je suspenziju s poslova i plaće zbog uživanja sa službenim vozilom Ministarstva u Makarskoj.

Uposlenik kantonalnog ministarstva službenim autom “skoknuo” do Makarske

Informacija je to koju je u ponedjeljak za Bljesak.info potvrdilo županijsko Ministarstvo građenja. ”Ministarstvo je, u skladu sa Zakonom o državnoj službi u Federaciji BiH, provelo postupak utvrđivanja činjenica, podnijelo disciplinsku prijavu zbog zloupotrebe i prekoračenja službenih ovlasti, te izreklo disciplinsku mjeru kaznene suspenzije sa poslova i plaće u određenom vremenskom razdoblju”, kazali su nam.

Od Ministarstva smo tražili i da preciziraju koliko dugo će trajati ”određeno vremensko razdoblje”, ali do objave ovog članka nismo dobili odgovor. Auto inspekcije HNŽ-a – Suspenzija zaposleniku Ministarstva koji je sa službenim vozilom uživao u Makarskoj Foto: Snimio čitatelj / Vozilo inspekcije HNŽ-a (28. ožujka)

Podsjećamo, čitatelj portala Bljesak.info dojavio nam je kako se vozilo inspekcije Ministarstva građenja HNŽ-a 28. ožujka nalazi parkirano u Makarskoj. Od Ministarstva smo ranije tražili očitovanje o razlogu boravka u Makarskoj te smo dobili informaciju kako se ”ispituju okolnosti”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79