Sutra dženaza Edinu Bratiću: Na njega pucao 38-godišnjak koji je bio u braku s njegovom suprugom Aldinom

Edinu Bratiću (34) koji je danas preminuo u bihaćkoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja dženaza će biti klanjana sutra na centralnom mezarju Brigovi-Kreša u Bužimu. Dženaza će krenuti ispred kuće žalosti u 13 sati.

Bratić je teško ranjen u kući u Bužimu, kada je na njega pucao 38-godišnjak koji je bio u braku s njegovom suprugom Aldinom.

Nju je usmrtio na licu mjesta, a potom je izvršio samoubistvo.

U trenutku krvavog pira, u kući nastradalih bilo je prisutno šestero djece. Iza ubijene majke, ostalo je četvero djece od kojih je jedno beba od šest mjeseci.

Danas dženaza Bužimljanki, majci četvero djece, koju je ubio bivši suprug

U supružnike je iz pištolja pucao, kako nezvanično saznajemo, 38-godišnji Ibrahim Dizdarević  iz Bosanske Krupe, a odmah nakon tog čina presudio je sam sebi. Ono što je strašno u ovome događaju jeste da su mališani bili neposredni svjedoci i očevici zločina, pišu Nezavisne.

Prema riječima Ale Šiljdedića, portparola policije USK, kobne noći nešto prije 20 sati dobili su dojavu da se u jednoj kući, u naselju Brigovi, nadomak Bužima, dogodila pucnjava.

„Pripadnici policije su skupa s radnicima Doma zdravlja iz Bužima na licu mjesta zatekli bračni par iz naselja Brigovi i radilo se o 34-godišnjem muškarcu, koji je imao prostrijelnu ranu u predjelu glave i davao znakove života, a pored njega je pronađena 29-godišnja žena, također s ranama u predjelu glave i nije davala znakove života.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79