Sutra dženaza tragično stradalom 15-godišnjaku kojeg je usmrtio bahati vozač

Almedin Bahonjić (15), kojeg je u noći između ponedjeljka i utorka u Kozarcu automobilom usmrtio Nikola Đurđević (25), biće sahranjen sutra na mezarju u Kamičanima.

Za Bahonjića kažu da je bio veoma dobar dječak i da je trenirao fudbal. On je to veče sa bratom i prijateljom u u išao ivicom puta, kada je Audijem naišao Đorđević i udario ga.

Nakon nesreće, vozač audija pobjegao, ali je tomom jučerašnjeg dana identifikovan i uhapšen, a vozilo je pronađeno.

Brojni prijatelji i članovi porodice opraštaju se od tragično stradalog tinejdžera.

“Gospodar ti se smilovao, dječače, a tvojim voljenim podario mnogo sabura. Pazite kako vozite, ne jurite, bez obzira kako bijesno auto imate”, jedna je od poruka na društvenim mrežama.

Dženaza Almedinu Bahonjiću će se klanjati u četvrtak ispred Šehidske džamije u Kamičanima, u 17.15 sati poslije ikindije namaza, a ukop će biti obavljen na mezarju u Kamičanima.

Iza stradalog Almedina ostali su otac, majka, dvojica braće…

Nakon nesreće, podsjećamo, jedan mještanin je teško povrijeđenog dječaka odvezao u bolnicu, ali je od zadobijenih povreda on preminuo.

Vozač je, nakon nesreće, nastavio da vozi u pravcu Banje Luke, a automobil je potom sakrio u Laktašima. Vozilo je bilo prekriveno ceradom sa nagnječenjem od udarca i slomljenim staklom, a Đurđević se iz Laktaša vratio u Prijedor, gdje je ujutro otišao na posao, praveći se da se ništa nije dogodilo, javlja Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79