Sutra dženaza tragično ubijenoj Mevlidu Brkić (46)

Prema prvim rezltatima istrage, sve se odigralo sinoć oko 1.30 sati, a Zuhdija je presudio 46-godišnjakinji na njenom kućnom pragu

Zuhdija Dervić (43) iz Bužima automatskom puškom ubio je svoju tri godine stariju partnerku, nakon čega je presudio sebi.

Mevlida je nedavno došla iz Holandije gdje već duži niz godina živi i radi. Povremeno dolazi u Bihać gdje se zabavljala sa Zuhdijom. Poslije toga Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom. Proganjao je, dolazio ispred kuće, zvao na telefon, ali ona nije htjela ni da čuje, a i u međuvremenu je našla novog partnera – priča naš izvor.

Iza Mevlide je ostalo dvoje djece Esma i Ermina koji su već na putu prema Bosni i Hercegovini.

Dženaza je planirana u nedjelju, u Bihaću na Šarića Mezarju.

Dervić je, prije nego što će krenuti u krvavi pohod, napisao potresnu poruku „Pamtite me po dobrom“. Poruku je, uz svoju fotografiju, objavio na svom Facebook profilu.

 

Zuhdija Dervić (43) iz Bužima automatskom puškom ubio je Mevlidu Brkić (46), nakon čega je presudio sebi.

Tragedija je potresla Bihać, jer su uništene dvije porodice.

Prema prvim rezultatima istrage, sve se odigralo sinoć oko 1.30 sati, a Zuhdija je presudio 46-godišnjakinji na njenom kućnom pragu u bihaćkoj ulici Nerkeza Smajlagića.

 

Ovo je žena koju je ubio Zuhdija Dervić: Iza nje ostalo dvoje djece

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79