Sutra praznični popusti na Trebevićkoj žičari: Snižene cijene

JP Sarajevo je uoči nadolazećih praznika najavilo posebne popuste na povratne karte za Trebevićku žičaru.

Tim postupkom žele omogućiti građanima i posjetiteljima da uživaju u ljepotama Trebevića po povoljnijim cijenama.

Povodom Međunarodnog praznika rada, 1. maja, Vaskrsa, koji se ove godine obilježava 5. maja, te Đurđevdana, 6. maja, cijena povratne karte iznosit će samo 4 KM.

Ovaj popust primjenjuje se isključivo za rezidente Bosne i Hercegovine, a za ostvarivanje popusta potrebno je na blagajni žičare pokazati identifikacijski dokument.

Cilj ove promotivne akcije je potaknuti domaće stanovništvo na aktivniji izletnički život i pružiti priliku svima da provedu ugodne trenutke u prirodi uz simboličnu cijenu.

Također, JP Sarajevo je objavilo i radno vrijeme svojih objekata za prvomajske praznike. Trebevićka žičara će raditi od 9:00 do 19:00 sati, dok će Gradska vijećnica Sarajevo i Bijela tabija biti otvoreni za posjetitelje od 9:00 do 17:00 sati.

Ove informacije objavljene su u saopćenju iz Sektora za marketing i promociju JP Sarajevo, s namjerom da se olakša planiranje prazničnih aktivnosti za sve zainteresirane.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79