Sutra se navršava 13 godina od ubistva Vedrana Puljića, a vi niste ništa uradili

Navijači Sarajeva, popularne “Horde zla”, poslali su poruku bh. političarima u kojoj ih podsjećaju da trinaest godina od brutalnog ubistva navijača Sarajeva Vedrana Puljića nije učinjeno ništa da se taj zločin rasvijetli. Horde zla su pozvale sve navijače Sarajeva da se sutra okupe i odaju počast tragično stradalom Puljiću. U nastavku prenosimo njihovu objavu na Facebooku, bez izmjena.

“Izbori u Bosni i Hercegovini su završeni jučer. Za razliku od prethodnih izbora, ovog puta ni na predizbornim skupovima nisu skupljani jeftini poeni na ime Vedrana Puljića.

Napominjemo sve aktere izbora da se sutra, 04.10.2022. navršava trinaest godina od ubistva Vedrana Puljića. Trinaest godina u kojima ste uradili ništa. Osim predizbornih spomena kako biste pridobili valjda našu pažnju, pa kako niste uspjeli, prestao je i vaš spomen na Vedrana Puljića.

Naš spomen neće prestati sve dok zadnji od nas ide na utakmice našeg voljenog kluba, za koji je Vedran živio. Zbog toga pozivamo sve navijače FK Sarajevo da sutra dođu u što većem broju na parking ispred gradskog groblja “Bare” u 17h gdje ćemo zajedno i dostojanstveno odati počast našem Vedranu.

Također, pozivamo i sve ove što su u prethodnim godinama spominjali ime Vedrana Puljića na svojim političkim skupovima, da se pojave i skupa sa nama odaju počast Vedranu Puljiću.

Napominjemo ih da je za ubistvo Vederana Puljića odgovoran MUP Zapadnohercegovačkog kantona. živio je samo za Sjever, Horde i Sarajevo!”, poručile su “Horde zla”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79