Suzana Radanović: BiH je jedan geto, svi ste kao u koncentracionom logoru

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, istakla je da uopšte ne razmišlja o suđenju za narušavanje javnog reda i mira, koje je odloženo za početak decembra ove godine.

Ne smatra da će joj prekid suđenja dati pravednije suđenje.

– Smatram da sudstvo i tužilaštvo u RS i BiH nisu tu za običan narod, neko za potkivanje – istakla je Radanović.

Objasnila je i zašto se ne vraća često u Banjaluku.

– Nije samo grad u pitanju. U pitanju je komplet država. Teško se vratiti iz samo jednog razloga, zbog djeteta. U gradu je rođen, odrastao i na tako svirep način likvidiran. Kada budete jedno vrijeme sa strane pa se vratite u grad, vidite koliko su ljudi depresivni. U ovom gradu više nema života. Cjelokupna BiH je jedan geto. Vi ste kao u jednom koncentracionom logoru – istakla je Suasna za N1.

Smatra da je preuzimanja slučaja David Dragičević od strane Tužilaštva BiH jedino rješenje.

– Nisam optimista što se tiče slučaja mog sina, jedino ako pređe na Tužilaštvo BiH, mada ni njime nešto posebno ne vjerujem – dodala je.

Što se tiče prijave za remećenje javnog reda i mira, Radanović je kazala da je policija podnijela prijavu, ali nije dostavila dokaz za šta se tereti.

– Imam pravo da uzvikujem parole, imam pravo da izrazim nezadovoljstvo vlašću, sistemom, policijom – zaključila je Suzana.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79