Svađa na Instagramu: Konaković rekao da je Mandić bolji kandidat za načelnika, Ajnadžić odgovorio “Bistar vam ovaj Elmedin”

Predsjednik “Naroda i pravde” Elmedin Konaković je na predizbornom skupu koji je održan preksinoć poručio da je Srđan Mandić (Naša stranka) deset puta bolji kandidat za načelnika Općine Centar od Nedžada Ajnadžića (SDA).

– Ja ih obojicu znam. Znam imovinu Nedžada Ajnadžića. Govorimo o njihovim djelima, a ne o njima pojedinačno. Znam o imanjima na Nišićima. Kaže punica uzela kredit, u 80 i nekoj godini. On ne može biti načelnik, on to ne zaslužuje, a Mandić to zaslužije.

Konakovićev govor, Srđan Mandić je objavio na svom Instagram profilu. Međutim, nedugo poslije javio se aktuelni načelnik Nedažd Ajnadžić.

Između ostalog, poručio je “Bistar vam ovaj Elmedin”.

– Dino ima kompleks od kandidature. Razlika između njega i mene je to što je on izgubio, a ja pobijedio na izborima. Poruka Dini i Mandicu da sve što imaju saznsnja o lopovlucima i kriminalu prijave u palatu pravde. Dino ima najmanje razloga i obraza komentarisati bilo koga i bilo čije imovinsko stanje, dok ne objasni slučaj KK Bosna i slučaj Sport centar u Zetri i Skenderiji – piše u odgovoru Ajnadžića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79