Svaka čast, doktore: Pogledajte šta je poznati ljekar uradio za svoje pacijente

Korona svima zagorčava život, a najviše onima koji zbog neke druge boljke imaju potrebu da odu kod ljekara.

Tamo gdje vlada korona mijenja se režim rada zdravstvenih ustanova pa nije lako stići do doktora, a za odlazak kod privatnika nema svako novca.

U takvim uslovima vrijedan pažnje je gest Lozničanina dr Željka Čvorovića, specijaliste otorinolaringologije, koji je preko društvene mreže riješio da se oglasi danas i ohrabri one kojima njegova pomoć bude potrebna. Obraćajući im se sa “Dragi moji Varošani”, sugrađanima je poručio:

“Loznička Opšta bolnica je ponovo prešla u kovid režim rada. Zbog toga je u sljedećoj nedjelji ukinut rad specijalističke ORL ambulante u popodnevnim satima (od 16.30 do 19).

Pošto gotovo 70 odsto bolesti i stanja kod ljudi čine bolesti glave i vrata, a da se do ljekara u ovim uslovima teško dolazi, ovim putem Vas pozivam da se, ukoliko Vam treba ORL pregled javite u inboks. Nadam se da ne treba da naglašavam da će eventualni pregled biti besplatan”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79