“Svaki put kad Aleksandar Vučić tobože pozove na dijalog, nađe se neka nova grupa gnjida…”

“Svaki put kad Aleksandar Vučić tobože pozove na dijalog, nađe se neka nova grupa gnjida (i gnjideona) da objasni da Srbija razgovor sa nama zamišlja kao razgovor sa untermenschen.

To što za stolom sjedi Izraelac je samo dokaz da se istorija voli zaje*avati”.poručio je Emir Suljagić. Podsjetimo, sedam članova tzv. Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine održaće danas u Beogradu konferenciju za novinare.na konferenciji u Beogradu.

Danas će biti predstavljen Izvještaj pun sramnih manipulacija istinom koji služi negiranju genicida. Za njegovu promociju plodno tlo nađeno je u Srbiji, baš kao što su utočište u njoj našli brojni ratni zločinci u bijegu od pravosudnih institucija.

Vučić: Christian Schmidt nam je pomogao kada su htjeli da izoluju Milorada Dodika

Menachem Z. Rosensaft, potpredsjednik Svjetskog jevrejskog kongresa nedavno je govoreći o ovom tzv. Izvještaju, naveo da je to dokument koji zaslužuje da bude poslan na smetljište historije i primjer je demonstracije moralnih propusta pojedinaca – poslovično “korisnih idiota”, koji su se uključili u negiranje i izvrtanje činjenica o genocidu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79