Sve smo vidjeli u bh. nogometu, ali ovo još ne: Korišteno vatreno oružje, pa prekinut meč

O današnjem meču Druge lige TK između Turije i Stjepan Polja dugo će se pričati. Naime, meč je prekinut u 35. minuti kod vodstva gostiju 2:0.

Domaći nogometaši u tom trenutku nisu htjeli da nastave meč, a iz FK Turija su za SportSport.ba istakli da su to morali uraditi zbog jednog gostujućeg navijača koji je tokom meča koristio vatreno oružje.

“Pri rezultatu 2:0 za goste, jedan gostujući navijač je koristio vatreno oružje. To nam je poslije meča potvrdio i pomoćni sudija. Pronađene su i čahure, uskoro ćemo vam proslijediti slike. Redar je rekao da je taj navijač pucao u zemlju, a i policija je i izvještaju navela da se to desilo, te je izuzela čahure. Sudije su čak željele da nastave meč, naši momci nisu jer su bili pod strahom i to su uradili samovoljno”, istakli su iz FK Turija za SportSport.ba.

U bh. nogometu smo se zaista nagledati svega, ali očigledno da ima stvari koje nas svakog vikenda mogu ponovo iznenaditi.

Šta će na kraju odlučiti službena lica ovog meča, odnosno organi Saveza Tuzlanskog kantona ostaje nam da vidimo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79