Sve za glas: Kandidati SNSD-a na paštetama i eurokremu

Umjesto pečenja i predizborne čorbe, građanima se u zamjenu za glas, ovaj put nude mnogo skromnije porcije. Kandidati vladajućih stranaka RS-a iznalaze nove mogućnosti za osvajanje glasova.

Tako je kandidatkinja SNSD-a za vijećnika u Bosanskom Brodu Danijela Đukić brendirala novu vrstu eurokrema upakovanu u njen promotivni materijal sa kojim je krenula u osvajanje glasova.

Njen stranački kolega iz Bosanske Gradiške Aleksandar Rapić, pokazao je još veću inovativnost, pa je tako svojim potencijalnim glasačima uz paštetu, sa svojom slikom, nudio i zaštitne maske sa rednim brojem na kojem se nalazi na SNSD-ovoj listi kao kandidat za vijećnika.

Da bi ovo sve što im serviraju vladajuće stranke u ovoj izbornoj kampanji građani mogli lakše svariti u pomoć je priskočila i Ujedinjena Srpska koja je za ovu namjenu flaširala predizbornu gaziranu vodu.

SNSD-ovi Cvijanović i Radojičić “svečano otvorili” kilometar ulične rasvjete


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79