Sve za vlast: Potukli se u prostorijama stranke u Bijeljini

Četiri osobe su lakše povrijeđene, dok je jedna uhapšena nakon tuče u prostorijama stranke u Bijeljini, saopštila je Policijska uprava Bijeljina.

Alkotestiranjem uhapšene osobe utvrđeno je da je isti imao 1,55 gr/kg alkohola u organizmu.

“Policijska stanica Bijeljina 2, 11.11.2020. godine oko 00.20 časova zaprimila je prijavu, da se prostorijama stranke koja se nalazi na Trgu Đenerala Draže u Bijeljini narušava javni red i mir od strane više lica”, saopšteno je iz policije, ali nije precizirano o prostorijama koje stranke je riječ.

Po zaprimljenoj prijavi, odmah su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta, a izlaskom na lice mjesta, utvrđeno je, da je javni red i mir narušen međusobnom tučom u kojoj je učestvovalo pet lica, dodaje se u saopštenju.

Policijski službenci rade na utvrđivanju svih činjenica, te će nakon utvrđivanja činjeničnog stanja isti biti sankcionisani u skadu sa Zakonom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79