Svećenik, načelnik i direktor sjeli na službeni ručak i upali u more

Nakon što su dobili pitku vodu napajanjem iz rijeke Krke, stanovnici naselja Sevid i Vinišće u općini Marina, na pola puta između Splita i Šibenika, odlučili su proslaviti i organizirati svečani ručak, piše Tportal.

Tako su se u restoranu nad samim morem častili splitsko-dalmatinski dožupan Ante Šošić, tehnički direktor splitskog ‘Vodovoda’, predstavnik ‘Vodovoda’ iz Šibenika, pročelnica u općini, nastavnica u školi, no neočekivano su završili u moru. Prije nego što je hrana stigla za stol, platforma je popustila zbog težine.

“Nakon otvaranja vodovoda obišli smo dio obale koja se obnavlja u Marini, pa sjeli na osvježenje. I urušio se štekat, šta ćeš”, rekao je Šošić za Tportal te dodao kako su prvo provjerili brojno stanje, a onda su se počeli smijati.

Načelnik Marine Ante Mamut imao je sreću pa je sjedio na drugoj strani stola.

“Ja sam vlaj, ja uvijek sjedim nasuprot moru. Pukla je konstrukcija i ljudi su popadali u more, šta ćeš. Ali ništa strašno, niko se nije ozlijedio ili polomio. Važnije je da su naša naselja napokon dobila vodu”, smije se i on.

Sevid i Vinišće dobili su vodu nakon dvogodišnjih radova na projektu vrijednom 8,26 miliona kuna.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79