Švercali oružje ispod sjedišta: Bosanac i Hrvat pali na granici sa šest kilograma eksploziva

Kasno sinoć, na MCGP Zaton Doli, ulaznoj graničnoj kontroli pristupilo je osobno motorno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji muškarac, državljanin BiH, dok se kao putnik u vozilu nalazio 40-godišnji hrvatski državljanin, javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske, prenosi Dubrovački vjesnik.

Prilikom granične kontrole, policijski službenici Policijske postaje Ston, u suradnji s carinskim djelatnicima, ispod suvozačevog sjedišta pronašli su crnu pvc vreću u kojoj se nalazilo 20 komada eksploziva, ukupne težine 6 kilograma, za koji je spomenuti 40-godišnjak izjavio da je njegovo vlasništvo.

Eksploziv je uz potvrdu oduzet, a 40-godišnji muškarac je kazneno prijavljen za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ .

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79