Svetlana Cenić poručila Stanivukoviću: ,,U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš ‘Čiča-miča gotova priča’ i misliš da si faca”

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama. Ona je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u “Pressingu” N1 televizije, gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentirao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.

Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje “ništa od tog suda”.

– Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča – kazao je Stanivuković za N1.

Stanivuković negirao genocid u Srebrenici: To je za mene čiča-miča, završena priča

Cenićka je ovo sve prokomentarisala: “U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca?! Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79