Svi hoće na “Dodikovu televiziju”: Voditeljice i novinarke iz Sarajeva prelaze na UNA TV

Neke su svoje novo radno mjesto potvrdile i objavama na društvenim mrežima, u kojima su se oprostile od svojih kolega

Nekoliko voditeljica i novinara Federalne TV, N1, Nove BH, O Kanala i OBN-a odlučili su da profesionalne karijere nastave na “Dodikovoj televiziji”, televiziji Una.

Kako Faktor nezvanično saznaje, nove članice ove televizijske kuće bit će Tamara Trgovčević i Maja Popović sa FTV-a. Njima će se pridružiti i Maida Burgić sa O Kanala, Dejana Rosuljaš sa OBN-a i Anđelka Marković sa N1.

Popović se od svojih bivših kolega sa Federalne TV oprostila objavom zajedničkih fotografija na Facebooku.

– Sa zadovoljstvom mogu reći da ću biti dio tima Una TV, radit ću kao novinar reporter – u kratkom telefonskom razgovoru za Faktor je rekla Maja Popović.

Trgovčević je odlazak potvrdila objavom na Instagramu.

– Gledaocima hvala na pažnji, a Federalnoj televiziji na sjajnoj četverogodišnjoj saradnji. Javni servis je riznica znanja i iskustva za mladog novinara. Vrijeme je da se krene dalje – napisala je Tamara Trgovčević na svom profilu na Instagramu.

I Burgić se oprostila od kolega sa O Kanala prije nekoliko dana, a, kako saznajemo, ona će na televiziji Una voditi dnevnik.

U programu “Dodikove televizije”, kada počne sa emitiranjem, gledat ćemo i nekoliko televizijskih lica sa Nove BH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79