Svi u selu šokirani: Dejan oduzeo sebi život zbog dugova i kamatara

Svi u selu šokirani: Dejan oduzeo sebi život zbog dugova i kamatara


Zbog dobrog sigurno to nije uradio. Žalosno. Cijelo selo je u šoku. Ostali smo bez dobrog čovjeka. Ko ga nije pitao, tome nije pomogao. Uvijek je bio nasmijan i veseo, niko nije mogao da očekuje da će to da uradi. Voljela sam ga kao oca – navodi, za Novosti, konobarica seoske kafanice Dijana Simić, govoreći o Dejanu Tošiću (55), iz Suvog Dola kod Žagubice, koji je, kako je policija potvrdila, 1. februara oduzeo sebi život.

“Pošto je na licu mjesta pronađeno oproštajno pismo, ovaj slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo, ali se na njegov fiksni i mobilni telefon u nedjelju niko nije javljao. Prema nezvaničnim informacijama, Tošić je u tom pismu naveo da se ubio zbog dugova i zelenaša. Navodno, njemu su zelenaši došli u subotu sa izvršiteljima i zaplijenili mu kuću, zbog čega se istog dana odlučio na tragičan čin. Tijelo predato porodici, saopštili su iz Policijske uprave Požarevac.

“Odavno smo čuli da je Dejan u dugovima, ali on o tome nikome nije želio da priča. To nije bio problem. Dala bih mu od moje sirotinje, jer je on zaslužio da mu se pomogne. Znam da bi mu svi pomogli – kaže konobarica Dijana.

Ona ga je vidjela u subotu prije podne, kada je svratio do njene kafane, ali iz njegovog ponašanja nije mogla da nasluti da će da se odluči na takav čin.

“Ćao, Dijo”, pozdravio me je. Pozvala sam ga da popije kafu, ali je on odbio i pitao gdje je moj sin Mića, koga je mnogo volio. Rekla sam mu da spava, a on je rekao da će da svrati kasnije. Oko dva sata su mi javili da se objesio. Nisam mogla da vjerujem – još uvijek u šoku, priča konobarica.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija