Svi žele posvojiti bebu koja je preživjela masakr u Zagrebu

O budućnosti preživjele bebe koju je otac poštedio prilikom krvavog pohoda odlučit će upravi uposlenici Centra za socijalni rad.

Nakon što mu je otac likvidirao cijelu porodicu jedini preživjeli u krvavom pohodu na Kajzerici u Novom Zagrebu maleni dječak danas se nalazi u Centru za socijalnu skrb Zagreb, a veliki je broj upita za njegovo usvajanje.

U augustu je, podsjećamo, Igor Nađ likvidirao cijelu porodicu, svoju dugogodišnju djevojku Maju Tojagić sa kojom je imao sina, zatim njenog sina iz prvog braka, njene roditelje Dragomira i Filjku Tojagić, te Majinu sestru Josipu i njenog zaručnika Davora Paušaka.

O budućnosti preživjele bebe koju je otac poštedio prilikom krvavog pohoda odlučit će upravi uposlenici Centra za socijalni rad.

Kako piše portal 24sata.hr bilo je mnogo upita za usvajanje ovog dječaka. Ističu kako je beba bila mala u vrijeme ove tragedije te da se uopće neće sjećati onoga što je preživio, ali da se jako vodi računa o njegovoj daljoj budućnosti.

U vrijeme tragedije beba je imala samo dva i po mjeseca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments