Svjedočenje majke koja je zlostavljala dijete: Muž me tjerao na to!

Majka S. S. (21), koja je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšena zbog sumnje da je izvršila nasilje u porodici i zapuštanje i zlostavljanje svog sedmomjesečnog djeteta, izjavila je na saslušanju da je nevjenčani suprug tukao nju i njihovo troje djece, tjerao je da prosi i bude gruba prema djetetu!

Osumnjičena je snimljena na Novom Beogradu kako svoju bebu prebacuje iz ruke u ruku kao lutku, nosi je držeći je samo za ručicu, tako da beba visi, i gotovo je baca.

Vanbračni muž me je tjerao da tako nosim dijete, htio je da to vide ljudi iz kola, mislio je da će tako da nam daju više para. Ja sam mu rekla da neću tako da je nosim, ali me je on psovao, vrijeđao i gurao. Morala sam.

Prvi put sam to uradila tada – branila se, kako nezvanično saznaje Kurir.rs, na saslušanju S. S, piše Kurir.rs.

View this post on Instagram

Duži video klip zlostavljanja majke u parku.

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih) on

Ona je, navodno, ispričala i da nije smjela da se suprotstavlja mužu, jer je tukao i nju i djecu. Tužilaštvo je predložilo da S. S. bude određen pritvor, s obzirom na to da joj prijeti preko pet godina zatvora, ali i zbog toga što je način izvršenja krivičnog dela uznemirio javnost. Sud je prihvatio prijedlog i odredio joj jednomjesečni pritvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79