Svjedok ispričao kako se desila tragedija: “Prošao je kroz crveno…”

Nakon završenog uviđaja zbog saobraćajne nesreće, danas oko 11:00 sati normalizovan je saobraćaj u mjestu Modrac (M-4 Tuzla-Doboj), saopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Podsjećamo, jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć 20 minuta nakon ponoći dogodila u mjestu Modrac (općina Lukavac) na magistralnom putu Tuzla – Doboj.

 

Šta se to sve ustvari dogodilo i razlog nesreće ispričao je vozač kojeg je pretekao nastradali muškarac B.S. ispričao je za portal Crna-Hronika svjedok cijele tragedije (identitet poznat redakciji portala)

“Stajao sam na semaforu Lukavac. Crveno je bilo upaljeno. Od jednom iza mene se pojavio bijeli Golf 4 pri čemu je prošao kroz crveno svjetlo a nakon par sekundi sam vido prašinu neku. Kada sam se uputio naprijed, vidim udes.

Izađem iz auta i vidim kamion u kanalu šlepa prevrnuta. Međutim ja pitam gdje je bijeli Golf? Niko ne zna – rekoh tu mora negdje bit? Kad ne znam ko je čovjek: Kaže evo ga ispod šlepe, zgniječen! – opisuje svjedok nemilog događaja.

“Vozač kamiona kazao je kako je izbjegavao nešto na putu i skrenuo lijevo. Moja prepostavka je da je Golf bio na lijevoj traci jer je priticao nekog dzipa BMW x6. Kako kažu ostali učesnici saobraćaja da je vozač Golf-a sve redom pretekao od Šičkog do Lukavca i nije gledao jel puna ili isprekidana linija. Golfa je bio kao papir, vidjeli smo ruku od nastradalog. Žao mi je svega” – dodaje vozač čiji identitet je poznat redakciji portala Crna-Hronika.

(FOTO) Jeziv prizor smrskanog vozila: Nakon obavljenog uviđaja normalizovan saobraćaj na putu Tuzla – Doboj

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79