Tajkun “istjerao” nogometni klub sa stadiona kako bi organizovao svadbu za svoju kćerku

Da je u Bosni i Hercegovini sve moguće govori i sljedeći podatak. Naime kako saznaje portal Crna-Hronika lokalni tajkun Stanić “istjerao” je Nogometni klub Kreševo sa sportskog terena kako bi on organizovao vjenčanje za svoju kćerku.

Nogometaši su morali “domaći” stadion tražiti negdje drugo.

Na posljednjoj održanoj sjednici OV Kreševo i burnoj raspravi (25.04.2024. godine)  vijećnik u OV i predsjednik OO HDZ 1990 Kreševo, Darko Joksimović postavio je pitanje ko je i zašto dozvolio da se privatna zabava organizira na stadionu NK Kreševo, a koji je u vlasništvu Općine Kreševo dok u isto vrijeme nogometni klub svoju „domaću“ utakmicu mora da igra u Busovači.

“Smatramo ovo presedanom nad presedanima da organizatori privatne zabave „protjeruju“ nogometni klub sa stadiona, a uz svesrdnu podršku općinske vlasti. Nedopustivo je na ovakav način zloupotrebljavati imovinu općine i nogometni klub, a u isto vrijeme se kleti u sport i hvaliti ulaganjima u sport.

Ovim putem postavljamo i javno pitanje općinskim vlastima tko je i zašto ovo dozvolio jer na sjednici vijeća odgovor na to pitanje nismo dobili.” – izjavio je Darko Joksimović za portal Crna-Hronika.

Šator je već postavljen.

Podsjećamo da je čl. 25. St. 7. Statuta Općine Kreševo propisano da odluke o upravljanju i raspolaganju općinskom imovinom donosi OV, a OV odluku o ovome sasvim sigurno nije donijelo, pa se postavlja opravdano pitanje tko je i zašto ovo dozvolio.

Pozivamo načelnika općine i mjerodavne službe da utvrde čija je ovo odgovornost. OO HDZ 1990 Kreševo nikada nije i nikada neće davati podršku ovakvim potezima.

OO HDZ 1990 Kreševo nikada neće prešutjeti ovakve stvari, a ovo je nažalost samo kap u moru loših stvari i poteza općinskih vlasti. Mi nastavljamo raditi u interesu naših građana i nastavit ćemo ukazivati na sve propuste vlasti. – izjavili su iz HDZ-a 1990 Kreševo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79