Taksisti će građanima dostavljati hranu i lijekove

Udruženje “Sarajevotaksi” u narednom periodu bit će na usluzi građanima općine Cetnar i sve dok bude trajala pandemija koronavirusa.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Kako je za “Avaz” kazao predsjednik Udruženja Enver Suljagić, na zahtjev načelnika i nekih vijećnika “Sarajevotaksi” se odazvao, a sutra će već postrojiti specijalnu jedinicu za potrebe pružanja usluga građanima kojima su neophodni hrana, lijekovi…

– Formirali smo 20 timova “Sarajevotaksija” koji su se stavili na raspolaganje načelniku. Smatramo da je naša dužnost i obaveza da se odazovemo u ovim teškim trenucima. Mi smo herojsko udruženje koje je stalo u odbranu BiH kada je bilo najpotrebnije, uvijek ćemo biti na usluzi. Specijalni timovi u saradnji s Crvenim križom dostavljat će hranu i lijekove građanima kojima je to neophodno. Svi taksisti prate situaciju i stoje na raspolaganju. Pratimo izjave i upute koje izdaje Ministarstvo sigurnosti biH i Civilna zaštita. Na raspolaganju smo svima kojima možemo pomoći – rekao je Suljagić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79