Tarik komentarisao presudu čistačici: “Nadam se da je više niko neće pustiti u svoj dom”

Nakon što je čistačica Anica Jurilj danas proglašena krivom jer je od početka 2011. do 11. marta 2013. godine iz doma Tarika i Lejle Filipović otuđila i zadržala za sebe nakit koji su supružnici procijenili na 150 hiljada kuna, kao i 500 kanadskih dolara te prsten vrijedan pet hiljada eura, presudu je za Večernji list komentirao Tarik Filipović.

– Nemam što komentirati, nego da mi je drago da je proglašena krivom jer sad svi vide kakva je to osoba i kakve je gnjusne laži širila o meni. Jasno je da ćemo sad podići tužbu za naknadu štete jer čovjek preko nekih stvari ne može prijeći, jer je to stvarno prešlo sve granice. Također, nije više ni stvar materijalnoga jer, kad ti netko ukrade sve uspomene, od dukata koji sam dobio kad sam bio dijete pa do našeg vjenčanog prstenja, to je stvar principa. Volio bih da svi mediji konačno napišu pravu istinu jer je ta osoba priznala krivnju, potpisala izjavu i ispričala se, a neki su pisali da smo je optužili. Nismo je mi optužili, nego je ona nas pokrala i priznala i to je jedina istina. Neću odustati jer to dugujem svojim uspomenama koje su otišle u tko zna koje ruke. Nadam se da je, sad kad su svi vidjeli kako izgleda, više nitko neće pustiti u svoj dom – rekao je Tarik Filipović.

Osuđena kućna pomoćnica Tarika i Lejle Filipović

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79