Tatjana prevarila 300 Srba za ljetovanja i nestala sa 200.000 eura

Beograđanka Tatjana Stojanović Aldić prevarila je najmanje 300 Srba za ljetovanje u Egiptu i nestala sa više od 200.000 eura!

Tatjana je lakovjernima, koji su je našli na društvenim mrežama, gdje se reklamirala, preko “Vestern uniona” uzimala novac za avio-karte, hotele i izlete a da ništa od toga nije realizovala.

Većinu njih neprijatnost je sačekala sa punim koferima tek na Aerodromu “Nikola Tesla”, kada su saznali da nisu na spisku putnika za let za Hurgadu. Jednom putniku je pozlilo da su ljekari Hitne pomoći morali da ga reanimiraju na aerodromu!

Prevareni putnici podnijeli su srpskoj policiji protiv prevarantkinje krivičnu prijavu, koja je proslijeđena tužilaštvu na dalje postupanje.

Tatjana, prema riječima putnika, živi u Hurgadi, udata je za Egipćanina sa kojim ima dvoje djece, što sprječava da je iz ove zemlje deportuju zbog mahinacija i da je uhapse u Srbiji. U posljednje vrijeme sve veći broj prevarenih traži svoj novac nazad, pa je Tatjana nedavno promijenila i adresu stanovanja kako bi zametnula tragove.
Ima i pomoćnike

Turisti su bili šokirani

S prevarama je počela još 2018. godine, a prije toga je radila kao lokalni vodič za beogradske turističke agencije. Dočekivala je grupe na aerodromu, smještala ih po hotelima i organizovala izlete.

Seničić: Prijavite je Ambasadi Egipta

Direktor Asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić kaže da mu nije baš jasno da neko može da plati 500 eura nekome koga nikada nije ni vidio.
– Svake godine više stotina turista bude prevareno. Svuda možete da nađete neki broj telefona nekoga ko izdaje smještaj i ko nudi nešto, ali to nije provjereno. Prevarenim putnicima savjetujem da kontaktiraju sa Ambasadom Egipta u Beogradu i daju sve podatke o ovoj gospođi kako bi je oni tamo eventualno priveli pravdi – ističe Seničić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79