Tebi treba neko neko jak i siguran, a ne čovjek kao ja: Pjevač prije smrti otpjevao bolne stihove, a njegova djevojka nijema od bola nakon tragedije

Kao bomba u medijima je odjeknula vijest da je pjevač i bivša “Zvezda Granda”, Nemanja Vuković, tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke Petlje.

Kako je sam jednom prilikom naveo u slobodno vrijeme volio je da šeta i da izlazi sa društvom, dok je sebe opisivao kao tvrdoglavu i harizmatičnu osobu.

On je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, a na svom Tik Tok nalogu je često objavljivao obrađene pjesme, a poslednju koju je objavio je mnoge rastužila.

Naime, on je u svom stilu otpjevao pesmu Željka Samardžića “Grlica” čije reči teraju suze na oči.

– Tebi treba neko snažan, neko jak i siguran, a ne čovjek kao ja, od života umoran – glasi jedan stih pjesme koju je Nemanja otpevao.

Inače, za medije se oglasio njegov kolega i prijatelj Aleksandar Stević, koji je otkrio kako su izgledali pjevačevi poslednji dani, a onda je spomenuo i Nemanjinu djevojku koja je nijema od bola i tuge.

– Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče poslije toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Vidio sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto. Imali smo razne planove, ali džaba sad… Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji. Nije mi rekao gdje ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu – rekao je Aleksandar.

On je otkrio kako je Nemanjina djevojka reagovala na ovu tužnu vijest.

– Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspio da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspio da dobijem njegovu djevojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat – rekao je on za Kurir.

@nemanja.vukovic

Malo drugačija pozadina ☺️ Pohvale/kritike ili ako imate neku želju,pišite u komentare ☺️ #srbija #bosna #balkan #viral #nemanjavukovic #grlica #zeljkosamardzic

♬ Grlica – Nemanja Vukovic

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79