Teočak: Beživotno tijelo žene pronađeno nakon požara sušare

Teočak: Beživotno tijelo žene pronađeno nakon požara sušare


U naselju Bilalići, općina Teočak, došlo je do požara, koji je lokalizovan, a nakon kojeg su policijski službenici pronašli beživotno tijelo žene.

Informacija je potvrđena iz MUP-a TK.

Kako se navodi, gorio je objekt sušare, koji je u vlasništvu mještana iz naselja Bilalići, a on je oko 8:15 sati lokalizovan.

Pretpostavlja se da se radi o vlasnici objekta.

“Dana 20.08.2024.godine, u 6:45 sati, PS Teočak prijavljen je požar u naselju Bilalići, te da gori objekat sušare koji je u vlasništvu mještana navedenog naselja.

Izlaskom na mjesto događaja policijskih službenika PS Teočak i PVJ Teočak, potvrđeni su navodi prijave. Požar je oko 8:15 sati lokalizovan, a na mjestu događaja je zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te se pretpostavlja da se radi o vlasnici objekta.

O događaju je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, kao i inspektor za požare, te je formirana uviđajna ekipa OKP PU Kalesija. Uviđaj i druge potrebne radnje s ciljem utvrđivanja uzroka požara i stradanja ženske osobe, preduzet će se, prema nalogu tužioca, kada se za to steknu uslovi”, navodi se u saopćenju MUP-a TK.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija