Teretni voz udario pješaka kod Banje Luke

Pješak iz Banjaluke stradao je jutros na željezničkoj pruzi u naselju Novi Borik u Banjaluci kada je na njega naletio voz, saznaju “Nezavisne”.

Kako je navedeno u saopštenju Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka u nesreći je učestvovao teretni voz Željeznica RS, koji je saobraćao na relaciji Vrbanja –Banjaluka i pješak Stanko Ćopić (81), iz mjesta Ramići, grad Banjaluka, koji je tom prilikom poginuo.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima PU Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments