Teška borba s požarima: Vatrogasci odbranili kuće, ali vikendica uništena u Palama

Teška borba s požarima: Vatrogasci odbranili kuće, ali vikendica uništena u Palama


U opštini Pale, pripadnici Prvog vatrogasno-spasilačkog odjeljenja vodili su intenzivnu borbu s vatrenom stihijom na području Mokrog. Danas su angažovali četiri vatrogasna vozila i sav dostupni ljudski resurs kako bi obuzdali razbuktali požar koji je prijetio kućama i pomoćnim objektima.

Iako je ogromnim naporima većina kuća i objekata uspješno odbranjena, požar je ipak uništio jednu vikendicu, pričinivši značajnu materijalnu štetu.

Vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo potvrdila je da su njihovi članovi uspjeli spriječiti daljnje širenje vatre na druge objekte u pogođenom području.

Osim toga, danas je izbio požar i u Košutici, opština Sokolac.

Veliki trud vatrogasaca iz grada Istočno Sarajevo usmjeren je na sprečavanje širenja vatre na kuće i pomoćne objekte, a zahvaljujući njihovim naporima, dodatne štete su izbjegnute.

Službe za civilnu zaštitu i vatrogastvo nastavljaju rad na kontrolisanju požara, dok se situacija na terenu pažljivo prati. Trenutno nije poznata ukupna površina koju je vatra zahvatila, niti ima li dodatnih prijetnji za ljude i imovinu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija