Teška nesreća kod Sarajeva: Šest osoba povrijeđeno

U mjestu Vukovići, općina Hadžići, na putu M17 sinoć, oko 18.35 sati, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđeno šest osoba, od kojih se jedna bori za život.

Kako javlja Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, u udesu su učestvovala dva putnička motorna vozila – Mercedes, kojim je upravljao vozad Š.F. iz Čelića i Citroen, kojim je upravljao vozač E.R.A. iz Jordana.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede opasne po život (fraktura lobanje) zadobila je putnica iz Citroena H.K. koja je zadržana na Klinici za neurohirurgiju na daljem liječenju.

Iz MUP-a navode da su još tri lica zadobila teške tjelesne povrede, dok su dva lica zadobila lake tjelesne povrede te su nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni na kućno liječenje.

“O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo. Uviđaj su izvršili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo”, dodaju iz MUP-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79