(FOTO) Teška nesreća kod Živinica: U sudaru voza i Citroena poginuo vozač

Jedna osoba je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na pružnom prijelazu u naselju Suha kod Živinica, potvrđeno je za Klix.ba.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je kazala da se saobraćajna nesreća dogodila oko 12:25 sati u mjestu Suha, a učestvovali su automobil i voz.

Smrt jedne osobe konstatovao je ljekar (Foto: Čitatelj)
Smrt jedne osobe konstatovao je ljekar (Foto: Čitatelj)

Prema riječima Kapidžić, u ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao vozač automobila, a nesretan ishod potvrdio je ljekar Službe hitne medicinske pomoći.

Kako saznajemo, u ovoj saobraćajnoj nesreći su učestvovali automobil marke Citroen i voz Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine.

U sudaru su učestvovali automobil i voz (Foto: Čitatelj)
U sudaru su učestvovali automobil i voz (Foto: Čitatelj)

Trenutno je u toku obavljanje policijskog uviđaja, nakon kojeg će biti poznati tačni detalji saobraćajne nesreće. Na spomenutom lokalnom putu obustavljen saobraćaj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79