Teška nesreća u Zagrebu: Na pješačkom prijelazu stradalo dvoje djece

U subotu navečer u Zagrebu se dogodila nesreća u kojoj je stradalo dvoje djece te su prevezeni u Klaićevu bolnicu.

Dvoje djece stradalo je danas u Zagrebu kada je na njih naletio automobil. Prevezeni su u bolnicu gdje im je pružena pomoć.

“Dojava je bila oko 18.45 u Ulici Antuna Šoljana. Vozilo je naletjelo na dvoje pješaka i liječnička pomoć im se pruža u Klaićevoj bolnici”, priopćili su iz PU zagrebačke.

Kako Dnevnik neslužbeno doznaje, vozač je prvo pobjegao s mjesta nesreće, no poslije se ipak vratio.

Potvrdio je to i očevidac za 24sata, koji neslužbeno doznaje kako su ozlijeđena dva dječaka, blizanci od 11 godina. Jedan od njih ima teške ozljede mozga, intubiran je i bez svijesti na jedinici intenzivnog liječenja. Drugi je pri svijesti, ima kontuzije po glavi i tijelu.

“Izašao sam minutu nakon što ih je pokupio na zebri, užasno je bilo. Bilo je dvoje djece s majkom prelazili su normalno cestu. Odmah smo pohitali u pomoć te smo zvali hitnu, koja je došla za deset minuta. Jedno je dijete bilo u gorem stanju, nije bio pri svijesti. Grdo, užasno”, ispričao je svjedok nesreće.

“Da stvar bude gora, vozač se nije odmah zaustavio, već je produžio i pobjegao, ali se vratio nakon pola sata, 40 minuta. U šoku sam”, dodao je.

Više informacija znat će se nakon policijskog očevida.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79