Teška nesreća u Živinicama: 12-godišnjak nastradao u dresu voljenog kluba

Danas je došlo do tragične saobraćajne nesreće u Živinicama u kojoj je život izgubio dječak iz Dervente, star svega 12 godina, dok je njegov otac teško povrijeđen.

Dječak koji je stradao bio je član lokalnog fudbalskog kluba Tekstilac iz Dervente.

Nesretni dječak, član lokalnog fudbalskog kluba Tekstilac, bio je na putu ka utakmici sa svojim ocem kada se dogodila fatalna nesreća. Dok je otac preživio nesreću, njegov sin, Danijel Đalić, izgubio je život na licu mjesta.

Grad se oprašta od Danijela, a klub Tekstilac je izrazio svoje žaljenje putem objave na društvenim mrežama.

“Danas je jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg kluba. Umjesto uobičajenih objava o rezultatima utakmica i fudbalskim aktivnostima, naš klub i omladinski pogon su preplavljeni neopisivom tugom. U saobraćajnoj nesreći je poginuo naš dragi član omladinskog pogona, Danijel Đalić. Danijel je putovao iz Sočanice sa ocem na utakmicu omladinske selekcije kada se dogodila ova strašna tragedija. Neka te anđeli čuvaju na nebu, dragi Danijele, i šaljemo naše najdublje saučešće njegovoj porodici u ovim teškim trenucima”, navodi se u objavi kluba.

Ovaj gubitak duboko je potresao zajednicu Dervente, koja se okuplja u jedinstvu da pruži podršku porodici i prijateljima stradalog dječaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79