Teška saobraćajka kod Kozarske Dubice, povrijeđeno pet osoba

Pet osoba povrijeđeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu u Kozarskoj Dubici, potvrđeno je u PU Prijedor.

Nesreća se dogodila oko 22.35 časova na regionalnom putu Vodice-Kozarska Dubica u mjestu Božići. Do nesreće je došlo kada je S. Ć. Izgubio kontrolu nad vozilom”škoda” i sletio sa puta.

“Utvrđeno je da je vozilom škoda upravljao S.Ć. iz Kozarske Dubice, dok su se u vozilu nalazili putnici D.P., B.M., B.L. i D.S., svi iz Kozarske Dubice. Zbog zadobijenih povreda oni su prevezeni i smješteni u JZU Bolnica Gradiška, dok su D.P. i D.S. zbog težine povreda prevezena u UKC RS u Banjaluci”, rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona je dodala da Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima puta i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79