Teška saobraćajna nesreća u Živinicama: Dvojica mladića u “golfu” sletjela sa ceste, jedan poginuo

Sinoć oko 23,00 sati na regionalnom putu Živinice – Banoviće u mjestu Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj R.A., rođen 1993. godine iz Živinica upravljajući putničkim motornim vozilom „Golf“ bez reg. oznaka izgubio kontrolu nad istim, nakon čega je ostvario kontakt sa zaštitnom ogradom i tom prilikom skrenuo u odvodni kanal.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač R.A. je smrtno stradao, dok je saputnik O.S.O., rođen 2001. godine, nastanjen na području općine Živinica je zadobio povrede o čijem stepenu se dežurni ljekar u UKC-u Tuzla nije izjasnio i isti je zadržan na daljnjem liječenju, prenosi Tuzlanski portal.

O navedenoj saobraćajnoj nezgodi je obaviješten dežurni kantonalni tužilac koji je izašao na licu mjesta sa službenicima OKP PU Živinice, a uviđaj na mjestu nezgode nastavljen je jutros.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79