Teška situacija u obitelji poznatog hrvatskog pjevača: Sinu pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

Sin Marka Perkovića Thompsona doživio je srčano zatajanje i prema pisanju Slobodne Dalmacije trenutačno se nalazi u teškom stanju u bolnici.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, Ante Perković doživio je srčano zatajenje i trenutačno se nalazi u bolnici u teškom stanju.

17-godišnjem Anti navodno je pozlilo u Splitu gdje je brzo reagirala hitna pomoć, a odakle je prevezen u jednu zagrebačku bolnicu i stanje mu je navodno teško, piše Slobodna Dalmacija.

Na društvenim se mrežama proširila i molitva, a na svom ju je profilu na facebooku podijelila i Simona Mijoković.

“Dragi ljudi, molim vas od srca za molitvu za dječaka Antu, sina MP Thompsona. Gospodine zazivamo tvoje milosrđe i tvoje ozdravljenje. Gospodine onaj koga ljubiš treba te”, napisala je Simona, a u komentarima i molitvi su joj se pridružili brojni pratitelji i prijatelji.

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković dijele blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

– Morao sam javiti ljudima da će koncert biti otkazan, nisam mogao zvati Marka, kako ću ga zvati sad da nešto poruči ljudima oko toga zašto neće pjevati – pojasnio nam je. Obožavatelji pjevača mole se za brzi oporavak tinejdžera i nadaju se da će obitelj smoći snage u ovakvoj teškoj životnoj situaciji. Isto nam je rekao i menadžer:

– Nemam što drugo reći osim da molite… Da svi molite za Antu i za obitelj.

Što se koncerta tiče, umjesto Perkovića nastupit će Miroslav Škoro (59), a nakon njega će na pozornicu izaći Opća opasnost, kao što je i planirano. Već kupljene ulaznice i dalje su važeće, dok će cijena karata i na dan koncerta iznositi 100 kuna. Organizator koncerta je zbog izvanrednih okolnosti omogućio povrat novca onima koji nisu zadovoljni promjenom glazbenog aranžmana, a koji će biti moguć samo na dan koncerta u petak na prodajnom pultu uz predočenje važeće ulaznice.

Thompson je od 2003. godine u braku sa Sandrom Rogić, koja izbjegava pojavljivanja u javnosti. Par ima petero djece, sinove Antu Mihaela i Petra Šimuna te kćeri Divu Mariju i blizanke Cvitu i Katarinu.

– Zbog mojih su nastupa često sami pa volimo prilike kad se nauživamo jedni drugih. Kad se igram s njima, i Sandra se malo rastereti. Cure vole kad ih uspavljujem, pričam priče… I mamina stega tih dana malo popusti. Obitelj na okupu sve nas opusti – rekao nam je svojedobno Marko, koji ne skriva da je obitelj njegovo najveće bogatstvo. Marko nam je prije nekoliko godina ispričao da djeci ispunjava sve želje i priznao da je popustljiviji roditelj od supruge. Često je na putu pa im voli ugoditi kad dođe doma. Sandra se ne ljuti što im Marko popušta u svemu. Zažmiri i kad djeca umjesto zdravog ručka jedu pizze i sladoled. Toga im, rekao nam je tad Marko, nikad nije dosta. Sandra je jednom prilikom rekla kako bi voljeli imati još djece, ali to se na kraju ipak nije dogodilo.

– Markova je želja bila da imamo petero djece, no što se mene tiče, mogli bismo još koje. Sve sam trudnoće lako podnijela, djecu obožavam, imamo za njih dovoljno mogućnosti, a otkako smo u Splitu, nije mi više potrebna ni pomoć u kući. Sad imamo više vremena za sebe – ispričala nam je Sandra nakon što se par iz Zagreba preselio u Dalmaciju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79